Bra återvinning i Borås

Du kan få hjälp med din återvinning i Borås om du behöver det. Det eftersom det finns en bra återvinning i Borås via LBC Borås AB. detta företag har både ett brett utbud samt en bred kunskap kring bland annat:

  • Slamsugning
  • Avfallshantering
  • Återvinning

Hos dem finns det en bred fordonspark som gör att de kan samla in samt transportera olika typer av avfall. De har även över 2000 olika containrar och flak i flera modeller och storlekar.

Just att ta hand om avfall på rätt sätt är viktigt samt att det finns även finns vissa lagar och regler kring detta. Det kan då vara bra att få hjälp av ett företag att ta hand om ditt avfall.

I Borås hittar du bra återvinning

När det gäller återvinning i Borås, så är LBC Borås AB rätt företag att kontakta. De startade redan 1998 Miljösorteringsbolaget MS AB. Det för att detta underföretag ska kunna ägna sig åt att syssla med en omfattande återvinningsverksamhet.

Det mesta av det avfall som samlas in och transporteras, det går till förbränning som genererar fjärrvärme och el. De har även en egen återvinningsanläggning, som heter Galtbacken. Där kan de ta emot, sortera och återvinna verksamhetsavfall från industri- och byggverksamheten i regionen.

Miljö och återvinning

LBC Borås AB har en hel del tjänster inom just miljö och återvinning. Sedan så har detta företag även flera andra bra tjänster, så som bygg och anläggning, gods och logistik, schakt verkstad och mycket mer. De är helt enkelt en unik samarbetspartner som kan vara bra att ha!